Wat gebeurt er als je een Microsoft-familie verlaat?
Gevraagd door: dr. Nadia Soekhoe | Laatste update: 12 september 2026Score: 4.6/5 (70 stemmen)
Locatiewaarschuwingen moeten worden verwijderd door de persoon die deze instelt om opgeslagen plaatsen te verwijderen. Als u een gezinsgroep verlaat of eruit verwijdert, worden Microsoft-accounts niet verwijderd. Waarschuwing: Gezinsgroepen zonder een gezinsbeheerder en ten minste één ander gezinslid worden verwijderd.
Wat gebeurt er als je Family Link verwijdert?
Wat er gebeurt als je het account van je kind verwijdert:
Je kind kan niet inloggen met het account en kan Google-services zoals Gmail, Drive, Agenda en Play niet meer gebruiken. Je hebt geen toegang meer tot content die op Google Play is gekocht met het account van je kind, zoals apps en games.
Wat gebeurt er als je een Microsoft-familie verlaat?
Als u Microsoft 365-abonnee bent en uw gezinsgroep verlaat, verliest iedereen in het gezin met wie u Microsoft 365 Family hebt gedeeld, de toegang . U kunt hen altijd uitnodigen om te delen als mensen buiten het gezin.
Wat gebeurt er als je gezinsgroep verwijdert?
Belangrijk: Als je een gezinsgroep hebt verwijderd, kun je deze niet meer herstellen. Volwassenen in je gezinsgroep houden hun Google-account en content op hun apparaat die ze hebben gekocht met de betaalmethode voor het gezin.
Hoe verlaat je een Microsoft Family?
Meld u af bij het account van uw kind in de Family Safety-app (tik op de menuknop van de app > de naam van uw kind > Afmelden). Afhankelijk van de leeftijd van uw kind kan toestemming van de organisator zijn vereist om u af te melden (leden verwijderen of uw gezinsgroep verlaten).
Hoe kan ik als volwassene Microsoft Family verlaten?
Jezelf uit een familiegroep verwijderen
Klik naast uw naam en selecteer Familiegroep verlaten .
Wat houdt Microsoft Family in?
Microsoft 365 Family is een abonnement voor één tot zes personen waarin geavanceerde beveiliging, cloudopslag en innovatieve apps met AI zijn inbegrepen. Copilot en het maken van afbeeldingen met AI zijn alleen beschikbaar voor de eigenaar van het abonnement en zijn onderworpen aan gebruikslimieten.
Wat gebeurt er als ik mijn familiegroep verlaat?
Als je een gezinsgroep verlaat en lid wordt van een nieuwe, kun je gedurende 12 maanden geen lid worden van een andere gezinsgroep . De regel van 12 maanden geldt alleen als je een betaald Google-abonnement gebruikt, zoals Google One of YouTube Premium. Je kunt geen aankopen doen met de gezinsbetaalmethode.
Hoe gezinsgroep verlaten?
- Open de Play Store-app .
- Tik rechtsboven op het profielicoon Instellingen Gezin Gezinsleden bekijken.
- Tik rechtsboven op Meer Gezinsgroep verlaten GEZINSGROEP VERLATEN.
- Voer je wachtwoord in en tik op BEVESTIGEN.
Kan ik mijn familiegroep verwijderen?
Belangrijk: om uw gezinsgroep te verwijderen, moet u eerst het toezicht overdragen op kinderen jonger dan 13 jaar (of de geldende minimumleeftijd in uw land) in uw gezinsgroep of het begeleide Google-account van het kind verwijderen . Voor een begeleide gebruiker die ouder is dan 13 jaar (of de geldende minimumleeftijd in uw land) moet u ...
Kun je opnieuw lid worden van een Microsoft-familie?
Als iemand al lid is van een gezinsgroep, moet hij of zij die groep verlaten of eruit verwijderd worden voordat hij of zij zich bij een andere gezinsgroep kan voegen . Ze kunnen ook een nieuw Microsoft-account aanmaken om zich aan een nieuwe gezinsgroep te koppelen.
Hoe ontkoppel je een Microsoft-account?
Meld u aan met uw Microsoft-account op account.microsoft.com/devices/content. Zoek het apparaat dat u wilt verwijderen en selecteer Ontkoppelen.
Wat gebeurt er als je een Microsoft-account verwijdert?
Een gebruikersaccount verwijderen
Opmerking: als u een account verwijdert, wordt het Microsoft-account van de persoon niet verwijderd. Hun aanmeldingsgegevens en -gegevens worden van het apparaat verwijderd.
Wat gebeurt er als ik een familielink verwijder?
Bekijk belangrijke informatie over het verwijderen van je gezinsgroep, waaronder: Gedeelde content of gezinsdiensten zijn niet langer beschikbaar voor je gezinsleden . Alle in behandeling zijnde aankopen van gezinsleden worden in rekening gebracht via je gezinsbetaalmethode. Je kunt slechts één keer per 12 maanden van gezinsgroep wisselen.
Hoe verwijder je een familielink zonder dat je ouders het weten?
Dat gezegd hebbende, is het mogelijk om Family Link te verwijderen zonder de instellingen van je ouders. Om dit te doen zonder de instellingen van je ouderlijk account, ga je naar de app 'Instellingen' op je telefoon en scroll je naar beneden om de optie 'App beheren' te vinden. Eenmaal in de optie 'App beheren', zoek je naar 'Family Link' en selecteer je die optie .
Kan ik mijn familielink verwijderen als ik 13 word?
Op de dag dat ze 13 worden, kunnen kinderen kiezen of ze hun eigen Google-account willen beheren of dat ze dit door hun ouder laten doen. Als ouder kunt u er ook voor kiezen om het toezicht op elk moment te beëindigen wanneer het kind ouder is dan 13 jaar .
Hoe ga je uit een Microsoft gezin?
- Meld u met een webbrowser aan bij family.microsoft.com.
- Klik naast de naam van de persoon en selecteer Toestemming voor het account van dit kind verwijderen.
- Zodra de toestemming is verwijderd, gaat u terug naar de gezinsgroep.
- Selecteer Verwijderen uit gezinsgroep om het verwijderen te voltooien.
Hoe zet je Family Link uit als ouder?
- Open de Family Link-app .
- Tik linksboven op het profiel van je kind Gezin beheren.
- Selecteer de persoon die je als ouder wilt verwijderen.
- Tik op Ouderlijke rechten verwijderen Bevestigen.
Hoe verwijder ik een gezinslid uit Windows 10?
Meld u aan op de website van Microsoft Family Safety. U ziet uw gezinsgroep. Zoek het gezinslid dat u wilt verwijderen, klik op het pictogram [Meer opties] in de rechterbovenhoek④ en selecteer vervolgens [Verwijderen uit gezinsgroep]⑤. Selecteer [Verwijderen]⑥ om het lid uit uw gezinsgroep te verwijderen.
Hoe verlaat je je gezinsgroep?
- Ga naar de pagina Je gezin op Google.
- Scroll naar Gezinsgroep verlaten en selecteer Verlaten.
Hoe verwijder ik mezelf uit een gezinsabonnement?
Open de app Instellingen en tik op Gezin. Tik op je naam en tik vervolgens op 'Delen met gezin' stoppen .
Hoe verwijder je jezelf als kind uit Microsoft Family op Reddit?
Je kunt <mij> niet uit de gezinsgroep verwijderen. Gezinsleden die jonger zijn dan de wettelijke leeftijd, hebben toestemming van een volwassene nodig om lid te worden van een gezinsgroep. Alleen de volwassene die toestemming heeft gegeven voor <mij>, kan dit gezinslid verwijderen. Vraag de gezinsorganisator die <mij> toestemming heeft gegeven om <mij> uit de gezinsgroep te verwijderen .
Wat is het verschil tussen Microsoft 365 Personal en Family?
Je kunt Microsoft 365 Family delen met vijf andere mensen delen, tot een totaal van zes gebruikers. Microsoft 365 Personal kan door maximaal één persoon worden gebruikt.
Wat ziet Microsoft Family?
Om activiteitenrapportage in te schakelen en inzicht te krijgen in hun online gewoonten, kunt u de apparaten van gezinsleden verbinden via Microsoft Family Safety. Met deze functie kunnen gezinsorganisatoren bepaalde web-, zoek-, app- en game-activiteiten van een ander gezinslid bekijken.
Hoeveel apparaten kunnen er op 1 Microsoft-account?
Iedereen met een abonnement kan Microsoft 365 installeren op zijn of haar apparaten en zich aanmelden op vijf apparaten tegelijk. Microsoft 365 Personal kan door u worden gebruikt. U kunt Microsoft 365 op al uw apparaten installeren en zich aanmelden op vijf apparaten tegelijk.
Is de vrouw die bed deelde met 1000 mannen in 12 uur zwanger?
Hoe oud tot 100 tellen?